Сайтове

wordpress

Защо да изберете WordPress?

WordPress е най-популярната блог платформа днес, използвана от над 60 милиони потребители по света. Тя е изключително лесна за управление система, която предлага локализация на много езици, включително и български.

Това, което прави WordPress най-добрият избор за вашия сайт, блог или портфолио е, че е възможно най-функционалната, най-сигурната и най-лесна система. Това означава, че е подходяща за непрофесионалисти, които искат да имат и управляват собствен сайт, но досега не са знаели как.

Богатото разнообразие от теми и допълнения пък са гаранция, че ще откриете точно това, което търсите. И най-хубавото е, че WordPress се инсталира, настройва и модифицира много лесно и бързо, следователно е и евтино. Цените започват от 45лв!

Какво включва направата на WordPress сайт?

Посочената цена е стартова и включва инсталирането на WordPress, качването и настройването на избраната от вас тема и инстралирането и конфигурирането на няколко основни плъгина (SEO, кеширане, контактна форма). Освен това могат да бъдат направени някои малки корекции по самата тема, като например промяна на цветове, лого, разположение, превод на различни елементи.

Ако си поръчате WordPress сайт от мен, ще получите още:

Моята работа не приключва след предаването на сайта и финализирането на плащането. Аз оставам на ваше разположение при възникнали въпроси относно работата на системата. Ще ви обясня как да създавате и оформяте вашето съдържание и какво правят различните настройки по темата и плъгините.