Статии

statii

Съдържание за вашия сайт

Едно от най-важните неща за всеки един уебсайт е уникалното и интересно съдържание. То е от изключително значение за доброто класиране в търсачките, както и за задържането на редовни посетители. Ако съдържанието Ви не е уникално и не привлича по никакъв начин вниманието на посетителя или клиента, тогава Вашият уебсайт няма да е оценен добре от търсачките и следователно няма да има голяма посещаемост. Излишно е да казваме, че без посещаемост няма и печалби.

Качествени статии на български език

Писането на статии не се отдава на всеки, а и много хора не могат да отделят достатъчно време за този така важен аспект от успешния уебсайт. Предлагам Ви уникални, професионално написани статии, които ще отговорят точно на нуждите Ви. Темата може да бъде всякаква, дължината – също.

Разбира се, имайки предвид, че статиите са един мощен SEO инструмент, в съдържанието могат да бъдат включени ключови думи, зададени от вас. Всички статии са граматически издържани, без правописни и смислови грешки.

Публикуване на статии

Освен да разполагате с качествено съдържание, то трябва да бъде предоставяно на потребителя в подходящо време и по привличащ вниманието начин.

Написаните от мен статии мога да оформям и публикувам във ваш сайт. Ако имате нужда от редовно публикуване на свежо и интересно съдържание, аз мога да се погрижа статиите ми да изглеждат добре и да бъде публикувани ежедневно или колкото често пожелаете.

Големи отстъпки

Ако имате нужда от голям брой статии или редовното писане на такива, мога да Ви
предложа отстъпки до 20% от цената на 100 думи. Това обаче може да стане само
след вече установени коректни взаимоотношения с клиента.